Openingstijden

Opvangtijden
De peutergroep en BSO zijn tijdens de schoolweken van ma t/m vr geopend.
U kunt peuteropvang afnemen tussen 7.30-18.30 uur.
U kunt voorschoolse opvang afnemen vanaf 7.00 uur.
U kunt naschoolse opvang afnemen tot 18.30 uur.

Schooltijden
Een omgeving waarin je je draai hebt gevonden, heeft duidelijk z’n uitwerking op je leerresultaat. Voel je je thuis en heb je het naar je zin, dan leer je met plezier en krijg je de stof sneller onder de knie. Wat daarbij het beste werkt is een structuur van rust en regelmaat. Op onze school geldt een vijf gelijke dagen model, waarbij elke lesdag van 8.30 uur tot 14.00 uur duurt.

Pauze
’s Ochtends is er pauze van 10.15 uur tot 10.30 uur.
Van 12.00 uur tot 12.30 uur eten de kinderen gezamenlijk met hun leerkracht, buiten of in de klas. Er is daarna nog tijd om buiten te spelen. De kleuters spelen aansluitend om 12.30 uur buiten, zo hebben zij een half uur om te eten.

Alle kinderen eten tussen de middag in de klas, samen met hun leerkracht. Deze overblijf is gratis. Uw kind neemt eten en drinken mee voor in de pauze en voor tussen de middag. Bijvoorbeeld fruit, brood, een cracker en melk of sap (geen frisdrank). Alles met mate en bij voorkeur geen snoep. Kauwgom is niet toegestaan. Op dinsdag- en donderdagochtend eten de kinderen gezamenlijk een stukje zelf meegebracht fruit.