Het kindcentrum

Welkom bij De Reiger

Op zoek naar een prettige en aantrekkelijke omgeving voor uw kind? Kom dan eens kijken in ons eigentijds kindcentrum. Uw peuter of schoolkind is hier van harte welkom! Ik leid u en uw kind graag rond en bespreek met u de mogelijkheden van ons kindcentrum.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding via reiger@omnisscholen.nl.

Met vriendelijke groet,

Chirley van Loon
Kindcentrum-coördinator

Gezonde school

Wij mogen onszelf een Gezonde School noemen. Wij hebben hiervoor het vignet Gezonde School behaald.Hiermee laten we zien dat we voldoen aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.
We hebben binnen ons kindcentrum veel aandacht voor de gezondheid van de medewerkers en onze leerlingen. Zo is er sinds 2019 veel geïnvesteerd in het vergroenen van het buitenplein. Uit onderzoek blijkt dat kinderen gezonder zijn én beter leren door veel buiten te zijn. Daarom wordt er regelmatig buiten les gegeven.
Omnis Kindcentrum de Reiger zorgt ook voor een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Onze leerlingen krijgen alle ruimte om te leren van en met elkaar, waarbij ze tijdens groepsdoorbrekende activiteiten ook met kinderen van een andere leeftijd leren samenwerken.

Een kijkje bij de peuters en kleuters

Binnenkijken in OKC de Reiger